Ηράκλειο: Μετά το γλέντι βγήκαν τα μαχαίρια σε καταυλισμό Ρομά – Ένας τραυματίας

Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής 10/5 στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, Κρήτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως όλα συνέβησαν ύστερα από γλέντι που στήθηκε στον καταυλισμό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο η κατάσταση παρεκτράπηκε, με αποτέλεσμα βγουν μαχαίρι και να τραυματιστεί ένας άνδρας.

Στον χώρο, όπως είναι φυσικό, επικράτησε αναστάτωση με φωνές και κραυγές ενώ επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, με την κατάσταση της υγείας τους να χαρακτηρίζεται ως μη σοβαρή.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 45χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική με τον άνδρα που τραυματίστηκε, όπως αναφέρει το cretalive.gr

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες για τα αίτια της συμπλοκής, εξετάζοντας προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.