Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ενημερώνοντας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να κλείσουν θέση στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 140 ευρώ και φτάνουν έως τα 550 ευρώ, εξαιρουμένων των θέσεων VIP, όπου φτάνουν μέχρι τα 2.000 ευρώ.

Περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος της Super League και του Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη νέα σεζόν θα υπάρχει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η "κίτρινη" κερκίδα η οποία αφορά μικρά παιδιά, ενώ επίσης υπάρχουν ξεχωριστές τιμές που ισχύουν για την αγορά παιδικών εισιτηρίων διαρκείας. Ακόμη, ειδικά προνόμια και διαφορετικές τιμές θα έχουν άνεργοι και ΑΜΕΑ.

Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν γνωστές στην ίδια ανακοίνωση τις τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων που θα ισχύουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ξεκινώντας από τα παιχνίδια μεγάλης εμπορικότητας έως και αυτά χαμηλού ενδιαφέροντος.

Στο αρχείο που δημοσίευσε η ΠΑΕ Άρης ΕΔΩ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πλάνο των εισιτηρίων διαρκείας της για τη σεζόν 2019-20, τις τιμές ανά θύρα και τις προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (ώρες διάθεσης, τρόποι πληρωμής κλπ).