Κλ. Γρηγοριάδης στη Βουλή για την αστυνομική βία: “Παραδίνομαι…” (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Με τα χέρια ψηλά στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και επαναλαμβάνοντας τη λέξη «παραδίνομαι» τουλάχιστον 5 φορές, επέλεξε ο Κλέων Γρηγοριάδης,  να στηλιτεύσει τα υπό διερεύνηση περιστατικά αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια συλλήψεων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή μετά το πέρας της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

“Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;” αναρωτήθηκε ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρώντας να μπει στο ρόλο του διαδηλωτή για να προσθέσει “Την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Πόσο χρειάστηκε στο βιντεο που έγινε viral να παραδίδεται; Μισό με 1 λεπτό ακόμα. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος.. Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ και ενώ τον βρίσκει άοπλο αρχίζει να τον χτυπάει στην κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και το στήθος. Είναι δημοκρατία αυτή η αγριότητα;” Ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.