Για όλους και για όλα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντυξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Ζαρίφη και στο «Μεσημέρι Yes».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις για φέτος, αν τελικά έχει βγάλει μια περιουσία από την τηλεόραση αλλά και ποιος τύπος άντρα την γοητεύει, ενώ αναφέρθηκε και στις παλιές συνεργασίες της.

«Κάθε άνθρωπος είναι ένας χαρακτήρας. Αναλόγως με το κόνσεπτ, κοιτάς τι ψάχνεις και προχωράς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ενδεχόμενο να επέλεγε η ίδια τον εαυτό της σε ένα κανάλι. «Δεν ήξερα, μπήκα στην τηλεόραση και τώρα που είμαι πολύ καλύτερη σε πολλά πράγματα… κάθομαι σπίτι μου» παραδέχθηκε με χαμόγελο.

«Δεν θέλω να κάνω κάτι μόνο για να το κάνω. Θα ‘ναι σαν να χαλάω όλα όσα έκανα μέχρι τώρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω για το My Style Rocks, δεν έχω ενημέρωση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και είχα μια υπέροχη συνεργασία».

«Μου έχει τύχει με ανθρώπους που έχω συνυπάρξει να κάνουν εντυπωσιασμούς, αλλά θέλω μια καλή συμπεριφορά. να νοιάζομαι τον άλλον, να τον σκέφτομαι. Όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο της κουβέντας, η Κωνσταντίνα.

«Αυτά που θέλουμε τα έλκουμε. Είμαι καλά, περνάω καλά…» κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.