Δολοφονία στη Χαλκίδα – Aδερφός του θύματος: “Η 39χρονη νόμιζε ότι είχαν σχέση”

|
THESTIVAL TEAM

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα. Τα μηνύματα και τις κλήσεις του 43χρονου θύματος και της 39χρονης κατηγορούμενης ελέγχουν εξονυχιστικά οι αρχές και στόχος είναι να εντοπιστεί το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Ο αδελφός του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ αποκαλύπτει ότι ο 43χρονος του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από τη δράστιδα και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο 43χρονος σκεφτότανε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα την κατάσταση που βίωνε το θύμα γνώριζε και η σύζυγος του.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.