Χαλκιδική: Έβγαλαν ξανά από το σπίτι τον 81χρονο στα Νέα Φλογητά

|
THESTIVAL TEAM

Ξανά εκτός σπιτιού είναι ο 81χρονος Θεόφιλος Τζοχουνίδης στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Την περασμένη Παρασκευή δικαστική απόφαση ξανάδινε τα κλειδιά του σπιτιού του στον 81χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ωστόσο, χθες Δευτέρα ζητήθηκε αναβολή του δικαστηρίου και ο κ. Τζοχουνίδης αναγκάζεται να μένει ξανά στην βεράντα του σπιτιού του.

Έμεινε 56 ημέρες στη βεράντα του σπιτιού και πριν από λίγες ημέρες, στις 30 Ιουνίου ο δικηγόρος του πέτυχε με ασφαλιστικά μέτρα να κερδίσει προσωρινή διαταγή που ακυρώνει την διαδικασία που οδήγησε στον πλειστηριασμό και κατάφερε ο ηλικιωμένος να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ωστόσο, τη Δευτέρα ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη το δικαστήριο στο Πρωτοδικείο Πολυγύρου, όπου ζητήθηκε αναβολή της εκδίκασης και τον απομάκρυναν από την κατοικία του. Όπως ανέφερε μιλώντας στο Kontra σημειώθηκε δεύτερη εισβολή από την πλευρά του επίδοξου ιδιοκτήτη που πήρε την πρώτη κατοικία του σε πλειστηριασμό.

«Είχαμε ένα δικαστήριο για αυτή την υπόθεση, που «πήρε αναβολή». Και αυτοί κατευθείαν, ήρθαν, παραβίασαν πάλι τις πόρτες, μας πέταξαν έξω. Με τέσσερις μπράβους, με καμιά δεκαπενταριά αστυνομικούς, μπήκαν μέσα και μας πέταξαν έξω. Παραβίασαν τις πόρτες, άλλαξαν τις κλειδαριές και μας πέταξαν έξω. Μπήκαν μέσα, έκαναν και καταγραφή στο σπίτι» περιέγραψε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.