Γάμος εν μέσω κορωνοϊού; Μη πανικοβάλλεστε! Υπάρχουν λύσεις!

|
THESTIVAL TEAM

Μια από τις πολλές αλλαγές που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας ο κορωνοϊός αφορά και τα μυστήρια. Μπορεί αυτή την περίοδο να μην τελούνται θρησκευτικοί γάμοι, ωστόσο, πολλές είναι οι τελετές που έχουν προγραμματιστεί για μετά το τέλος της Σαρακοστής. 

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να καταστρώσουν νέο πλάνο γάμου, αλλάζοντας ουσιαστικά το σχέδιο που έχουν φτιάξει πριν από πολλούς μήνες. Μέσω του Thestival η Wedding Planner, Βίκυ Τζίκα* συνιστά ψυχραιμία και σας δίνει συμβουλές για το πώς να παντρευτείτε την περίοδο του κορωνοϊού!

image2.jpeg

Διαβάστε το μήνυμά της:

Αγαπημένες μου νύφες και αγαπημένοι μου γαμπροί,

Όλοι έχουμε μια ανησυχία για το πως θα εξελιχθεί η σεζόν όσον αφορά τους γάμους κ τις βαπτίσεις σας. Είναι τέτοιες οι συνθήκες με τον covid-19 που δημιουργούν άγχος κ ανασφάλεια.

Όμως είμαστε όλοι εδώ δίπλα σας και μοιραζόμαστε την αγωνία σας. Είμαστε μέρος όλου αυτού κ χαιρόμαστε με τις χαρές σας.

Θέλουμε όλοι να το αντιμετωπίσουμε κ να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα γίνεται!

image6.jpeg

Είναι πολύ απλές οι κινήσεις που προτείνω να ακολουθήσετε:

1. Παραμένετε ψύχραιμοι κ #μενουμεσπιτι

2. Επικοινωνείτε τηλεφωνικά, με online κλήσεις, με emails, με όποιον τρόπο θεωρείτε ιδανικό με τους επαγγελματίες που έχουν αναλάβει την διοργάνωση του γάμου σας.

Οι συμβουλές τους θα σας καθησυχάσουν και μαζί θα βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα φέρουν ομαλά την μεταφορά κι όχι την ακύρωση του γάμου!

3. Απρίλιος: Όσες εκδηλώσεις αφορούν τον μήνα Απρίλιο μελετάμε διεξοδικά κι οργανωμένα την αλλαγή ημερομηνίας.

4. Μάιος: Με τα σημερινά δεδομένα συνεχίζουμε κανονικά τον προγραμματισμό κ παραμένουμε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας. Το πιθανότερο για το πρώτο μισό του ανοιξιάτικου αυτού μήνα είναι να χρειαστεί αλλαγή ημερομηνίας κ ίσως κάποιες εκδηλώσεις προς το τέλος του μήνα μείνουν όπως προγραμματίστηκαν. Αν αυτή η αναμονή σας δημιουργεί άγχος τότε προχωράμε σε επικοινωνία με όλους τους επαγγελματίες που εμπλέκονται κ μελετάμε την αναβολή σε νέα ημερομηνία.

5. Ιούνιος – Ιούλιος- Αύγουστος – Σεπτέμβριος- Οκτώβριος. Όσον αφορά τους γάμους και τις βαπτίσεις στην Ελλάδα κατά τους καλοκαιρινούς κ φθινοπωρινούς μήνες, υπάρχει χρόνος ακόμα. Συνεχίζουμε κανονικά τον προγραμματισμό μας και αναμένουμε τις εξελίξεις.

image7.jpeg

Extra tips:

Μην προτρέχετε σε ακυρώσεις!

Είναι μια μέρα που δικαιούστε και οφείλετε να την γιορτάσετε, να συγκινηθείτε και θα θυμάστε με μια δόση χιούμορ τι συνέβη την χρόνια που ανταλλάξατε τα στέφανα κ τους όρκους σας.

Μην αμελείτε την συνέχεια του προγραμματισμού! Είναι σημαντικό να είστε έτοιμοι για κάθε ανοιχτή ημερομηνία που θα προκύψει και να προλάβετε όλες τις αλλαγές που θα ανακοινωθούν.

Οι καθημερινές ημέρες τος εβδομάδας είναι εξίσου ιδανικές για έναν καλοκαιρινό γάμο, μην τις απορρίψετε!

Οι «μικροί γάμοι» είναι φοβερή τάση ούτως ή άλλως κ σας δίνουν κ την δυνατότητα να προσθέσετε ίσως κάτι παραπάνω στην διακόσμηση.

Οι επαγγελματίες του κλάδου είμαστε μαζί σας και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον γάμο που ονειρευτήκατε πραγματικότητα.

image0.jpeg

Βίκυ Τζίκα είναι wedding planner κ ιδιοκτήτρια της εταιρίας Organizethat | wedding planning- customized events

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.