Η εξομολόγηση της Ελένης Καρουσάκη στο “Μαζί σου” για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ελένη Καρουσάκη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου”, η οποία ήταν από τους τυχερούς που σώθηκαν από τις φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής.

Η τραγουδίστρια χάρη στη βοήθεια του λιμενικού απεγκλωβίστηκε από την πύρινη λαίλαπα που έπληξε και το δικό της σπίτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Είδε τις φλόγες να έρχονται και έφτασε μάλιστα στο σημείο να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της πρόσωπο στον φόβο ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους βλέπει.

“Φίλησα τους αγαπημένους μου μήπως και δεν μας δινόταν η ευκαιρία”, εξομολογείται στην εκπομπή “Μαζί σου”. Περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι έμεινε 4 ολόκληρες ώρες μέσα στο νερό μέχρι να έρθει κάποιος να τους σώσει.

«Το μόνο που άκουγες ήταν κραυγές απόγνωσης και βοήθειας», αναφέρει εξηγώντας πως λειτούργησαν ομαδικά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σωθούν όλοι όσοι ήταν στον κόλπο που βρισκόταν η τραγουδίστρια.

Δείτε τα παρακάτω σχετικά βίντεο:


Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.