Τηλεδιάσκεψη Ζέρβα – Αντωνίου για τα μέτρα ασφαλείας τις επιπτώσεις του lock down στην οικονομία

|
THESTIVAL TEAM

Τηλεδιάσκεψη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είχαν ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης εκτιμήθηκαν σε πρώτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας της Δημόσιας Υγείας, οι επιπτώσεις του lock down στην οικονομία, αλλά και η επόμενη ημέρα.

Μέσα από τη σύσκεψη κρίθηκε απαραίτητη η διεξαγωγή μίας ευρύτερης συζήτησης με όλους τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ώστε να καταρτιστεί ένας χάρτης ενεργειών και δράσεων για τις επικείμενες μέρες του Πάσχα, τη λειτουργία της αγοράς και της πόλης, αλλά κυρίως η επόμενη, μετά την υγειονομική κρίση, φάση της οικονομίας και ζωής της πόλης.

Έτσι αποφασίστηκε να ληφθεί ανάλογη πρωτοβουλία από τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Αντωνίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους φορείς της πόλης την ερχόμενη Παρασκευή.  

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.