Το δώρο-έκπληξη της ΠΑΕ Άρης στον Μαργαρίτη Σχοινά (ΦΩΤΟ)

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο επικεφαλής εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος σήμερα το απόγευμα θα είναι κεντρικός ομιλητής στην επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Η Ευρώπη εκ των έσω», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σχοινάς είναι γνωστός για την αγάπη του στον Άρη και η κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ του επιφύλαξε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, του χάρισε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 7, τον οποίο όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης, φορούσε και ο ίδιος ως αθλητής.

Μάλιστα ο κ. Σχοινάς πόζαρε με τη φανέλα και φόντο τον Λευκό Πύργο ως… μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Σε ανάρτησή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και τον περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ του πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο, μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο “7” που φορούσε ο ίδιος ως αθλητής. Ο Ελληνας κοινοτικός αξιωματούχος, γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το δώρο της ΠΑΕ, με φόντο το σύμβολο της πόλης, τον Λευκό Πύργο”.

Δείτε τις φωτογραφίες 

sxoinas2.jpg

sxoinas.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.