Τόνι Σφήνος: Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Τόνι Σφήνος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που βρισκόταν στο Las Vegas και αποκάλυψε τον γάμο που έκανε με έναν φίλο του!

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια», ανέφερε.

Ο showman αναφέρθηκε και στα Eurogames που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς και τόνισε πως θα του ταίριαζαν. «Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Υπήρχαν προτάσεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ήθελα καθόλου. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά», δήλωσε.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.