Το δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», το οποίο αναφέρει πως η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει χωρίσει με τον επιχειρηματία σύντροφό της, έφερε ξανά στην επιφάνεια την κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια τη εκπομπής εξομολογήθηκε τα εξής: «Η Νατάσα Θεοδωρίδου μένει από κάτω μου. Υπάρχει ένα συγκρότημα 10 μεζονετών, οι 5 είναι από πάνω και έχουν θέα και οι 5 είναι από κάτω και έχουν πισίνα. Οι από πάνω καπακώνουν τις από κάτω. Η Θεοδωρίδου μένει ακριβώς στη μεζονέτα που βρίσκεται από κάτω μου. Δεν θα έλεγα ποτέ ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στο σπίτι της.

Είναι γειτόνισσά μου, βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πάρκινγκ και δεν μιλάμε. Δεν μου μιλάει η Νατάσα και το έχω παράπονο. Θα σας πω μια σκηνή. Ήμασταν πριν από 1-2 μήνες στο φαρμακείο της γειτονιάς. Ήταν μέσα η Νατάσα, μπαίνω εγώ μέσα αμέριμνος, βλέπω τη Νατάσα και κάνω έτσι να φύγω. Μετά λέω τι μαλ…ς είμαι, θα με έχει δει και θα ξεφτιλιστώ. Μπαίνω μέσα, κάθομαι πίσω, αυτή γυρίζει με βλέπει, δεν μου μιλάει. Περίμενα κι εγώ τη σειρά μου. Μας βλέπει η φαρμακοποιός με απορία. Πήρε τα φάρμακά της, έφυγε, δεν μιλήσαμε ποτέ».

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου μου έχει τραβήξει μια κόκκινη γραμμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.