Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα τιμωρήσει τον Γιαμπουσέλε για τη λαβή και το ξύλο σε αντίπαλό του!

|
THESTIVAL TEAM

Λίγες μόνο ημέρες μετά το άγριο ξύλο στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε βρίσκεται κανονικά στη 12άδα των “μερένγκες” για το παιχνίδι με τη Σαραγόσα στην Ισπανία.

Ο Γιαμπουσέλε τραυμάτισε τον Έξουμ της Παρτιζάν με μία… λαβή που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο του μπάσκετ και τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές από τη Euroleague, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι δεν… ίδρωσε.

Παρά τις αντιδράσεις και από τους ίδιους της τους οπαδούς, η διοίκηση της “Βασίλισσας” δεν τιμώρησε και η ίδια τον Γάλλο φόργουορντ και μάλιστα ετοιμάζεται να τον βάλει να παίξει κανονικά κόντρα στη Σαραγόσα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.