Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για τις αλλαγές στο My Style Rocks (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν από σήμερα στο My Style Rocks, ανακοίνωσε στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου του ριάλιτι μόδας η Κατερίνα Στικούδη.

«Θα έχουμε αλλαγές σε όλους τους κανόνες. Αυτό αφορά το πώς θα βγαίνει η νικήτρια της ημέρας και πώς θα προκύπτει και η κοπέλα που θα κερδίζει στο τέλος της εβδομάδας τα 2.500 ευρώ.

Κάθε μέρα, από σήμερα, οι δύο κοπέλες που συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα έρχονται εδώ δίπλα σε μένα και οι υπόλοιπες θα ψηφίζουν. Θα ψηφίζετε, λοιπόν, εσείς ποια πιστεύετε ότι είναι άξια να κερδίσει τον ένα έξτρα βαθμό, ο οποίος θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο βραδινό μας Gala κάθε Παρασκευή.

Όσον αφορά τη νικήτρια της εβδομάδας, η κοπέλα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει αθροιστικά την υψηλότερη βαθμολογία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι και η νικήτρια που θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.