ΑΣ ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δηλώσεις του Ησαϊάδη – “H ισχύς εν τη ενώσει, μεγάλη η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη”

Με νέο πρόεδρο τον Άλκη Ησαϊάδη θα πορευτεί εφεξής ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με ορίζοντα το 2027 οπότε και ολοκληρώνεται η θητεία της τωρινής διοίκησης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως πρόεδρος, ο Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του συλλόγου, ο καθένας από την θέση του, ενώ ευχαρίστησε τον Θανάση Κατσαρή για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Επιπλέον, ο νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στη γιγάντωση όλου του συλλόγου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της “ασπρόμαυρης” οικογένειας.
“Η φράση «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλκης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως πρόεδρος, όπως σημείωσε σχετικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή του.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Thestival στο 




