Emirates και AEGEAN ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για πτήσεις κοινού κωδικού

|
THESTIVAL TEAM

Emirates και AEGEAN ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω της οποίας δίνεται στους επιβάτες τους η δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και να ταξιδεύουν σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς εσωτερικού μέσω της Αθήνας, με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Emirates, διευκολύνει τη διαδικασία κρατήσεων για τους επιβάτες της, διατηρώντας παράλληλα και μία ενιαία πολιτική αποσκευών για πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς, όπως: Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Χανιά. Από την πλευρά της η AEGEAN, επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο της και παρέχει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα του δικτύου της Emirates προς διεθνείς προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, διαθέτοντας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας που εκτελούνται από την Emirates και σύντομα πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Νιούαρκ.

Οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών emirates.com και aegeanair.com, ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.