Θεσσαλονίκη: “Μουδιασμένη” η κίνηση στο Καπάνι για τα ψώνια του Πάσχα – Οι τιμές του οβελία (φωτο & video)

|
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΛΗΣ

Μειωμένη είναι προς το παρόν η κίνηση των καταναλωτών σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, στην αγορά Καπάνι, στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των προετοιμασιών για το πασχαλινό τραπέζι της Κυριακής.

Έμποροι και καταστηματάρχες που μίλησαν στο thestival.gr, επισήμαναν πως η κίνηση των καταναλωτών είναι μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ωστόσο αύριο και μεθαύριο αναμένεται να αυξηθεί.

Οι τιμές στο κατσίκι και στο αρνί στην αγορά Καπάνι της Θεσσαλονίκης κυμαίνονται από 11 έως 13 ευρώ το κιλό.

Σε δηλώσεις του στο thestival.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων της αγοράς Χρήστος Νικολόπουλος, αναφέρει πως η αγορά κινείται ικανοποιητικά στα κρέατα, με τους καταναλωτές ωστόσο να είναι διστακτικοί στα ψώνια τους. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, αύριο και μεθαύριο αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση των καταναλωτών για τα τελευταία ψώνια του Πάσχα.

Παράλληλα ο κ. Νικολόπουλος τονίζει πως υπάρχει επάρκεια, τόσο σε οπωροκηπευτικά, όσο και σε κρεατικά, ενώ σε ότι αφορά τις τιμές στα αρνιά και τα κατσίκια, κυμαίνονται από 10 ευρώ έως 15 ευρώ το κιλό.

Η παραδοσιακή αγορά Καπάνι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ανοιχτή έως και το Μεγάλο Σάββατο, οπότε και θα κλείσει στις 18:00.

Δείτε βίντεο την αγορά:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.