Αεροπλάνο της Lufthansa κατέρρευσε μετά από βλάβη στον μπροστινό τροχό στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Δείτε βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/6) στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, όταν ένα αεροπλάνο Boeing 787 της Lufthansa υπέστη βλάβη στον μπροστινό σκέλος, το οποίο ξαφνικά κατέρρευσε με αποτέλεσμα το ρύγχος του αεροσκάφους να καταλήξει στο έδαφος.

Το αεροπλάνο βρισκόταν παρκαρισμένο σε μία πύλη του αεροδρομίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος ήταν καινούργιο (μόλις ενός έτους) και επρόκειτο να πραγματοποιήσει την πτήση LH450 από Φρανκφούρτη στο Λος Αντζελες. Η πτήση ακυρώθηκε.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου, τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού βρίσκονται υπό διερεύνηση. Η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε το συμβάν. Σύμφωνα με το Bloomberg News δεν υπήρχαν επιβάτες στο αεροσκάφος εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.