Εκδηλώσεις Γαστρονομίας – All About Gastronomy “Local Greek Tastes” στο πλαίσιο της Hotelia 2023

|
THESTIVAL TEAM

H διοίκηση της Tif Helexpo διοργανώνει την έκθεση Hotelia 2023, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2023.

Με στόχο την έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού κλάδου να προχωρήσουν μπροστά δυναμικά, θα διοργανωθούν για μία ακόμα φορά οι επιτυχημένες εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας είναι αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία.

Στο τραπέζι της ειδικής diningarea στο περίπτερο 9, στις 3 ημέρες της έκθεσης, θα γίνουν masterclasses, όπου θα παρουσιαστούν γευστικά τοπικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, από διάφορες περιοχές της χώρας, σε μοναδικούς συνδυασμούς με θέμα “Local Greek Tastes”

Παράλληλα, θα προβληθούν καινοτόμα προϊόντα, οι τάσεις και νέες εφαρμογές,
που κυριαρχούν στη γαστρονομία, οι καλές πρακτικές παραγωγής, η παράδοση και η
αυθεντικότητα.

Ο επισκέπτης σήμερα είναι πιο ενημερωμένος, απαιτητικός και αυτό που αναζητά, είναι η
μοναδικότητα, η αυθεντικότητα και η σύνδεση με τον τόπο. Σε κάθε του ταξίδι,
προσπαθεί να ανακαλύψει τον τοπικό και εθνικό πλούτο, τις μοναδικές γεύσεις και
παραδόσεις, αλλά και να γνωρίσει τους ανθρώπους της περιοχής και να μάθει τις ιστορίες
τους.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2023-Gastronomy

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων All about gastronomy «Local Greek Tastes» έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2023 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.