ΠΑΟΚ: Εξελίξεις με τον Τάισον – Έρχεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Οι πρώτες επαφές με τον Τάισον για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει στο τέλος της σεζόν, φανέρωσαν την απόσταση που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η διάθεση να βρεθεί ο τρόπος για να γεφυρωθεί και ο πολύτιμος Βραζιλιάνος να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και ο ατζέντης του ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει δια ζώσης συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Τάισον ζητάει «κλειστό» διετές συμβόλαιο, ενώ ο ΠΑΟΚ του αντιπροτείνει συνεργασία για 1+1 χρόνια. Μάλιστα, απόσταση φαίνεται να υπάρχει και στο οικονομικό κομμάτι. Γι’ αυτό και ο εκπρόσωπος του παίκτη αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, ακόμη και σήμερα, ώστε να προχωρήσουν αυτές οι συζητήσεις και να κλείσει το θέμα.

Τέλος, είναι ξεκάθαρο ότι η επέκταση της συνεργασίας είναι ζητούμενο και για τις δύο πλευρές που είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τον τρόπο με τον οποίο συμπορεύτηκαν τον τελευταίο χρόνο.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.