Άρης: Τεράστια η προσφορά του Θανάση Γιαννακόπουλου στον ελληνικό αθλητισμό

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.

Όπως τονίζει η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, “ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”

Ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο εξέδωσε και η ΚΑΕ Άρης, στην οποία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά του Θανάση και του Παύλου Γιαννακόπουλου στον ελληνικό αθλητισμό:

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.