Άρης: Το δίλημμα του Μάντζιου για την εντεκάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Σήμερα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις του Ακη Μάντζιου σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα αν και τα διλήμματα του έμπειρου τεχνικού δεν είναι περισσότερα από δύο. Η αμυντική τετράδα στα μεγάλα παιχνίδια είναι ξεκάθαρη με τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Οντουμπάτζο.

Αμφιβολία υπάρχει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς ο 54χρονος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης δύο αμυντικών χαφ (Βερστράτε-Ζουλ) και λίγο μπροστά τους τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Εφόσον καταλήξει σ’ αυτή την τριάδα στον άξονα, ο Μανού Γκαρθία δεν θα ξεκινήσει στο παιχνίδι. Το δεύτερο δίλημμα μάλλον είναι μόνιμο γιατί κανείς εκ των αριστερών winger δεν κέρδισε τη θέση του βασικού. Ο Μάντζιος καλείται να αποφασίσει μεταξύ του Κίκε Σαβέριο και του Αλβαρο Ζαμόρα και θα το κάνει βάζοντας κάτω τα χαρακτηριστικά τους.

Ο πρώτος είναι πιο συνεπής στα τακτικά καθήκοντά του, ο δεύτερος είναι πιο δημιουργικός απέναντι σε κλειστή άμυνα. Μένοντας στην επιθετική γραμμή, είναι δεδομένη η παραμονή των Σουλεϊμάνοφ, Μορόν στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.