Προφυλακιστέοι οι δύο Ρομά για τον θάνατο της 44χρονης στη Βέροια

|
THESTIVAL TEAM

Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι δύο Ρομά ηλικίας 50 και 47 ετών, για τον θάνατο της 44χρονης γυναίκας, την οποία αφού βίασαν και έπνιξαν, στη συνέχεια την πέταξαν με τα εσώρουχά της σε χαντάκι πίσω από τα Πολυκλαδικά.

Οι δύο δράστες, αφού ομολόγησαν στους Αστυνομικούς τις πράξεις τους, το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Κατόπιν, όπως ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας πήραν δύο ημέρες προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ το πρωί της Δευτέρας 9 Μαρτίου, πέρασαν και από το κατώφλι του Ανακριτή.

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι και θα λογοδοτήσουν για την δολοφονία ενώπιον του δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr οι δύο Ρομά έχουν μετανιώσει για τις άδικες πράξεις τους και ζήτησαν την επιείκεια των δικαστών.

Πρόκειται για ένα έγκλημα που συγκλόνισε όχι μόνο τη Βέροια, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο. Η στυγερή δολοφονία έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους του Εργοχωρίου, οι οποίοι εμφανίζονται ανήσυχοι για το μέλλον της περιοχής, μιας και τα κρούσματα της εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.