Τη δυσαρέσκειά του για τη διαχείριση των χώρων στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες στον αύλειο χώρου του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης εκφράζει αναγνώστης του Thestival, ο οποίος καταγγέλλει ότι οι συγκεκριμένες θέσεις καταλαμβάνονται από άτομα που δεν το δικαιούνται.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οχήματα που δεν φέρουν το ειδικό σήμα ΑμεΑ, σταθμεύουν καθημερινά στον συγκεκριμένο χώρο, με αποτέλεσμα άτομα με κινητικά προβλήματα που δικαιούνται να παρκάρουν εκεί, να μην έχουν αυτή τη δυνατότητα.

"Επειδή προφανώς ο χώρος πάρκινγκ είναι συχνά γεμάτος από αυτοκίνητα επισκεπτών και εργαζομένων, οι πιο πολλοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου, αλλά και επισκέπτες, καταλαμβάνουν τους ειδικά διαγραμμισμένους χώρους στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά της κεντρικής εισοδου" σημειώνει ο αναγνώστης του Thestival και προσθέτει: "Η υπόθεση μου ότι όλα αυτά ανοίκουν στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος οφείλεται μεταξύ άλλων και στο ότι στον αριστερό χώρο της εισόδου υπάρχει ειδική αλυσίδα που εμποδίζει την είσοδο τον οχημάτων στο ατομικό χώρο στάθμευσης. Προφανώς ένα άτομο με κινητικα προβλήματα δεν θα κατέβει να βγάλει την αλυσίδα για να παρκάρει. Συνεπώς η αλυσίδες μπήκαν μετά για να αυτοεξυπηρετουνται άνθρωποι του νοσοκομείου και όχι μόνο".

Δέιτε τις φωτογραφίες του αναγνώστη:

amea 1.jpg

amea 2.jpg

Amea 4.jpg