Θεσσαλονίκη: Με κατάγματα σε κρανίο και λεκάνη η 15χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Περαία

Intime
|
ΦΑΝΗ ΧΑΡΙΣΗ

Με κατάγματα στο κρανίο και τη λεκάνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» η 15χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτες το βράδυ παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην παιδοχειρουργική κλινική του «Ιπποκρατείου» και οι παιδοχειρουργοί που την εξέτασαν και την παρακολουθούν στενά θα αποφασίσουν εάν θα προβούν σε χειρουργείο στη λεκάνη ή αν θα συνεχίσουν συντηρητική θεραπεία.

Η παράσυρση της 15χρονης σημειώθηκε περίπου στις 23:45 χτες το βράδυ στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας ενώ οι αρχές που συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.