ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους 6 αιρετούς του Δ. Θεσσαλονίκης στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Παρόντες έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκονται εργαζόμενοι στον δήμο, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ως ένδειξη συμπαράστασης για την υπόθεση των έξι αιρετών της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εγκαλούνται για την υπόθεση στήριξης συμβασιούχων του δήμου. 

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθως και το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, στο συνολό του, αποφάσισαν ομόφωνα ο δήμος να μην ασκήσει έφεση επί δικαστικής απόφασης που δικαίωνε περίπου 560 συμβασιούχους του δήμου και τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην εργασία τους (δείτε εδώ).

Να σημειωθεί πως πρόκειται για: Τον πρώην πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής και πρώην αντιδήμαρχο Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Ζέρβα, πρώην αιρετό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη και τους δημοτικούς συμβούλους Ανέστη Τελίδη, Γιώργο Αρβανίτη, Στεφανία Τανιμανίδου και Μαίρη Ακριτίδου.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.