Θεσσαλονίκη: Τα δρομολόγια του “Άη Γιώργη” για το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου

23/10/2019 04:52
|
THESTIVAL TEAM

 Με αμείωτους ρυθμούς και καλοκαιρινές θερμοκρασίες, συνεχίζει να ταξιδεύει στα γαλήνια νερά του Θερμαϊκού κόλπου το παραδοσιακό καραβάκι «Άγιος Γεώργιος», εκτελώντας καθημερινά τα θαλάσσια δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες, και αντίστροφα.  

«Συνεχίζουμε να συνδέουμε, μέσα από μια υπέροχη θαλάσσια διαδρομή, τη Θεσσαλονίκη με τα κοντινά θέρετρα, και τις θελκτικές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του φθινοπώρου, ωστόσο, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, μας επιτρέπουν να αρμενίζουμε με τον «Άγιο Γεώργιο» στον Θερμαϊκό κόλπο, και να έχουμε για συνταξιδιώτες μας τα λατρεμένα δελφίνια, που μας κρατούν συντροφιά κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας» επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES, Νίκος Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια του τριημέρου 26 – 28 Οκτωβρίου

Με σύμμαχο τον καιρό και τις υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες, ο «Άγιος Γεώργιος» εκτελεί καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, δίνοντας στον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσει τις ομορφιές και την μαγική, αυτήν την εποχή, θάλασσα, αλλά και ταυτόχρονα να περιπλανηθεί στις γειτονιές και την ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI «Άγιος Γεώργιος» έχουν ως εξής:

-Από Θεσσαλονίκη, οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00.

-Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00.

Τα εισιτήρια

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται επάνω στο KARAVAKI «Άγιος Γεώργιος», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο εισιτήριο.

Να διευκρινιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKI THESSALONIKI CRUISES www.karavakithess.com