Πέλλα: “Μύρισε” πολιτισμός στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Κρύας Βρύσης

|
THESTIVAL TEAM

Το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που ξεκίνησε πέρυσι με τίτλο «Ας αρχίσουν οι Χοροί», διοργανώθηκε και φέτος στην Κρύα Βρύση Πέλλας υπό την αιγίδα της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ν. Πέλλας και την στήριξη του Δήμου Πέλλας, με τα τέσσερα τοπικά Δημοτικά Σχολεία να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης παρουσία όλων των παιδιών των σχολείων, αλλά και πολλών γονέων, όπου όλοι μαζί στο τέλος χόρεψαν σε γιορτινό κλίμα παραδοσιακούς χορούς.

Η εκδήλωση πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο την σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία σχετικά με την ανάδειξη και την μετάδοση της παράδοσης και του πολιτισμού στις νεότερες γενιές, στοιχεία πολύ σημαντικά για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας!

Ο Δήμος Πέλλας, συγχαίρει εκπαιδευτικούς και μαθητές για την πρωτοβουλία και την επιτυχία της εκδήλωσης. Η Δημοτική Αρχή, σταθερή στις θέσεις της για την ανάδειξη κάθε προσπάθειας και δράσης από τις σχολικές μονάδες του Δήμου, θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, την παράδοση και την ταυτότητά μας!

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.