Στη ΓΑΔΑ ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη – “Το κράτος έχει συνέχεια”

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής πραγματοποίησε επίσκεψη, σήμερα, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης.

Σημειώνεται πως ο κ. Λαλούσης, συνοδευόταν από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο. Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού ήταν να ενημερωθεί για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛΑΣ στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας, αλλά και για να στείλει το μήνυμα ότι τίποτα δεν αλλάζει μέχρι να αναδειχθεί η νέα κυβέρνηση από τις ερχόμενες εκλογές.
Μάλιστα ο κ. Λαλούσης, ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ για το έργο τους και τους ζήτησε να παραμείνουν σε εγρήγορση. Επιπλέον, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο, προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Ο Χαράλαμπος Λαλούσης εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα, αλλά και την προστασία των ανηλίκων.
Τέλος όπως δήλωσε ο ίδιος, η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.





