Πολάκης υπέρ Νταλάρα για το ξέσπασμα κατά δημοσιογράφων: “Μπράβο, τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων την ώρα που έβγαινε από ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή, επικρότησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook δημοσίευσε τίτλους ειδησεογραφικών ιστοσελίδων για την στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, γράφοντας:

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…
Αυτά που τους είπες χθες για ”ΝΤΡΟΠΗ”
ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!»

Υπενθυμίζεται πως οι δημοσιογράφοι θέλησαν μία δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, μετά από μία φράση του πως «είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα», η οποία έφερε θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.