Οργή Πολάκη για την εγκύκλιο της εφορευτικής επιτροπής για τα παλιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ: Είναι απαράδεκτη, πάρτε την πίσω

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε την διαφωνία του με την εγκύκλιο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής.

Ο βουλευτής Χανίων χαρακτήρισε σε ανάρτησή του στο Facebook την απόφαση αυτή «απαράδεκτη» και «ανέκδοτο» και καλεί την ΚΕΦΕ να πάρει πίσω την εγκύκλιο. Μάλιστα, αντιπροτείνει ο κατάλογος των παλαιών μελών να σταλεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορή σε όλες τις νομαρχιακές της χώρας ώστε «όταν θα έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακή όπου στελέχη που θα είναι εκεί ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδούρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφη στο βιβλίο και στο ταμπλέτες κλπκλπ)».

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, όλα τα άλλα είναι είτε για να κοροϊδευόμαστε, είτε για να καθυστερούμε και να διώχνουμε κόσμο, είτε…..άστο δεν το λέω…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.