Κυρανάκης για Πάνο Βλάχο: Αν αντίστοιχο σύνθημα ακουγόταν για τον ίδιο, θα είχαν βγει στους δρόμους

|
THESTIVAL TEAM

«Δεν είναι χιούμορ. Είναι προτροπή για φόνο», είπε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναφορικά με τον στίχο του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στον σάλο που έχουν προκαλέσει οι συγκεκριμένοι στίχοι, επισημαίνοντας πως «νομίζω ότι αν αντίστοιχο σύνθημα ακουγόταν για τον κύριο Βλάχο, ο ίδιος και όλοι του οι συνάδελφοι -και σωστά- θα είχαν βγει στους δρόμους και θα μιλούσαν για στοχοποίηση και προτροπή σε βία εναντίον των ηθοποιών».

«Δεν είναι “εντάξει” επειδή διαφωνείς με κάποιον πολιτικά, να τον στοχοποιείς με τρόπο, που ο κάθε τρελός -όπως σωστά είπε ο Άδωνις (Γεωργιάδης)- να του μπει μια ιδέα και όντως να κάνει πράξη αυτό που του λες με δήθεν χιούμορ. Δεν είναι χιούμορ».

Αμέσως μετά, υπογράμμισε πως πολύ καλά θα κάνουν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.