Αφροδίτη Λατινοπούλου: Δεν έχει παίξει ρόλο η εμφάνισή μου, θέλω ο κόσμος να με αγαπήσει γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύω

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε σήμερα Τρίτη η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή την εκλογή της στην Ευρωβουλή.

Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το αν η εξωτερική της εμφάνιση έχει παίξει ρόλο στα εκλογικά αποτελέσματα.

«Δεν έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο η εμφάνισή μου. Η εμφάνιση έχει και τα θετικά και τα αρνητικά της. Προσωπικά, αυτό που έλεγα πάντα και συνεχίζω να κάνω, είναι ότι δεν θα δώσω ποτέ ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνισή μου. Θέλω ο κόσμος να με μάθει, να με γνωρίσει και να με αγαπήσει γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύω και γι’ αυτά τα οποία λέω. Μέχρι στιγμής είναι κεκτημένο αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στη συνέχεια η πρόεδρος της “Φωνής Λογικής” μιλώντας για το νομοσχέδιο γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, είπε: «Τα δικαιώματα στην Ελλάδα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα, όλοι είμαστε ίσοι. Δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι. Εμείς κι εγώ προσωπικά σεβόμαστε κάθε άνθρωπο. Σαφέστατα είμαστε ίσοι. Δεν απαγόρευσε κανένας σε δύο άντρες αν θέλουν να φιληθούν δημόσια. Εμένα με ενοχλεί είτε είναι ομοφυλόφιλοι είτε ετεροφυλόφιλοι. Με ενοχλεί η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής. Η προσωπική ζωή δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει προς τα έξω. Και ειδικά όταν από πίσω αρχίζει να εκμεταλλεύεται αυτή την υπερπροβολή μια ατζέντα και μια κοινότητα, νομίζω ότι εκεί ξεπερνάμε κάποιες κόκκινες γραμμές».

«Το σύμφωνο συμβίωσης κάλυπτε πλήρως τα ομοφυλόφιλα άτομα, τα δικαιώματα είναι τα ίδια που απορρέουν και από τον πολιτικό γάμο. Η κόκκινη γραμμή μας είναι τα παιδιά, τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λένε τις ιερές λέξεις μητέρα και πατέρας», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.