”Πόλεμος” μεταξύ του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και Σίας Αναγνωστοπούλου για την ”πουτάνα του Νότου”

|
THESTIVAL TEAM

Αντιδράσεις προκάλεσε ένα σχόλιο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, με αφορμή την απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε ως «πουτάνα» του Νότου και ακολούθως ο κ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: ”Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “πουτάνα” του Νότου”, ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

Η κ. Αναγνωστοπούλου απάντησε ωστόσο με νέα ανάρτησή της στο Facebook κάνοντας λόγο για απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον της και για “ακραία σεξιστικό σχόλιο, καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης” του κ. Κούλα. Η πρώην υπουργός κάλεσε μάλιστα την ΝΔ να τοποθετηθεί επί του θέματος.
“Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…” έγραψε η κ. Αναγνωστοπούλου.

Δείτε τις αναρτήσεις: