Μέγκι Ντρίο για Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αν θέλει να αυξήσει τα νούμερα της εκπομπής της που δεν πάει καλά, ας με πάρει τηλέφωνο

|
THESTIVAL TEAM

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, για της δηλώσεις που έκανε η Μέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι δεν είναι πλέον μοντέλο αλλά παρουσιάστρια.

«Τέλεια. Αφού το είπε η Μέγκι… Το έχουμε γενικότερα να ανοίγουμε το στόμα μας και να έχουμε άποψη για τα πάντα, όπως και να το θεωρούμε ότι ένας άνθρωπος είναι μονοδιάστατος.

Πρέπει να είσαι είτε μοντέλο είτε παρουσιάστρια, είτε χορεύτρια είτε επιστήμονας. Δηλαδή, οι γυναίκες κάποια στιγμή πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να στηρίζουμε η μία την άλλη» ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Λίγο αργότερα προβλήθηκαν δηλώσεις από την Super Κατερίνα με την Μέγκι Ντρίο: «Ήταν η πρώτη φορά που αυτή τη δήλωση την έκανα με όλη μου την καρδιά χωρίς να υπάρχει κάποια ειρωνική ατάκα.

Τώρα αν η κ. Ζενεβιέβ χρειάζεται τηλεθέαση για την εκπομπή της που δεν πάει πολύ καλά, ας με πάρει τηλέφωνο να το στήσουμε καλύτερα. Είπα ότι η Ηλιάνα δεν είναι πια μοντέλο γιατί βλέπω την πορεία της, δεν υπάρχουν κατάλογοι, φωτογραφίσεις. Βλέπω την πορεία της να πηγαίνει από το ένα project στο άλλο.

Εξάλλου η Ηλιάνα το έχει πει αυτό, θέλοντας να πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά σε οποιοδήποτε project υπάρχει. Το θεωρώ λάθος. Είσαι αυτή που είσαι και έχεις τη δική σου προσωπικότητα.

Γιατί να το πάρουμε ως σπόντα ή κακία; Ξεκάθαρα το παίρνουμε ότι η Ζενεβιέβ θέλει να αυξήσει τα νούμερά της αποτυχημένης εκπομπής που κάνει ήδη. Για να γίνει ντόρος;»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.