Μαρία Μπεκατώρου: Όταν είδα το Still Standing με άλλον παρουσιαστή, ένιωσα παράξενα

|
THESTIVAL TEAM

«Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που ζω. Όταν ήρθα στο MEGA, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα και για να τα καταφέρω και για μένα και για τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Στις κρίσιμες αποφάσεις με επηρεάζουν η μαμά μου, ο Αντώνης, η Υβόννη και οι άνθρωποι που σου κάνουν την πρόταση. Επίσης, εμπιστεύομαι και την κολλητή μου την Ιφιγένεια», εξομολογείται η Μαρία Μπεκατώρου.

«Όταν κλείνει κάτι, έχει κλείσει. Ο κάθε παρουσιαστής βάζει την δική του προσωπικότητα. Και για να πετύχει ένα project, είναι θέμα αρκετών συγκυριών. Είναι ο παρουσιαστής, πώς εξελίσσεται το project», απαντά η παρουσιάστρια για την απόφασή της να αφήσει το Still Standing και τον ΑΝΤ1 πριν από τρία χρόνια.

«Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Still Standing, μου φάνηκε παράξενο. Αλλά έχει ενδιαφέρουν που έβαλαν άντρα παρουσιαστή. Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι καταξιωμένος παρουσιαστής στα παιχνίδια. Ονειρεύομαι να κάνω κάτι πιο βραδινό πριν γεράσω πολύ. Θέλω να έχω δύναμη και ενέργεια», παραδέχεται αμέσως μετά η Μαρία Μπεκατώρου στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.