Αντέδρασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ερώτηση δημοσιογράφου: Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, μη με καις

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στους ρεπόρτερς, απαντώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον και την καθημερινότητα ως μητέρα δύο παιδιών.
«Σε αυτή τη φάση που είμαι νομίζω ότι η τηλεόραση δεν μου λείπει. Με γεμίζει πάρα πολύ η καθημερινότητα με τα παιδιά και αυτό είναι που θέλω να κάνω. Έχει συζητηθεί η επιστροφή μου βέβαια, έχουν γίνει συζητήσεις αλλά αν δεν ευδοκιμήσει, δεν μπορώ να πω κάτι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Χαίρομαι που ο κόσμος με θυμάται, είναι όμορφο», προσθέτει η παρουσιάστρια.
«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το My Style Rocks, πού να ξέρω εγώ τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, μη με καις», απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ερώτηση του ρεπόρτερ για το reality μόδας, ενώ αποκάλυψε πως ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα του πατέρα της , Βασίλης.





