Θανάσης Πάτρας για Ελένη Τσολάκη: Είναι λυπηρό το γεγονός, πάντα πρέπει να δίνεται χρόνος στις εκπομπές

|
THESTIVAL TEAM

«Οι εκπομπές είναι των καναλιών, όχι δικές μας», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας, σε πρόσφατες δηλώσεις που παραχώρησε, μιλώντας για την Ελένη Τσολάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε το Σάββατο δηλώσεις στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο Θανάσης Πάτρας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το κόψιμο της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.

«Είναι λυπηρό το γεγονός. Πάντα πρέπει να δίνεται χρόνος στις εκπομπές», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι πάρα πολύ σκληρή, οι εκπομπές είναι των καναλιών και όχι δικές μας. Προφανώς αυτό που συνέβη δεν είναι καθόλου ωραίο».

Ο Θανάσης Πάτρας ανέφερε επίσης: «Αν και πέρυσι υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα για τους “Weekenders”, δεν ένιωσα ποτέ ότι θα κοβόταν η εκπομπή. Αισθάνομαι δικαιωμένος για τη δουλειά μου πέρυσι, έκανα το καλύτερο που μπορούσα να κάνω».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.