Μιχάλης Αεράκης για Βασίλη Μπισμπίκη: Έχει σχολιαστεί άδικα, είναι μια δυσεύρετη ψυχούλα

THESTIVAL TEAM
Για τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης, επισημαίνοντας πως έχει σχολιαστεί άδικα και πως πρόκειται για μία δυσεύρετη ψυχή.
Οι δύο άντρες συνεργάστηκαν στον «Σασμό» και θα συνεργαστούν ξανά σε ένα νέο σίριαλ. Ο ηθοποιός μιλώντας την Κυριακή 7 Ιουνίου στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ρωτήθηκε για τη σχέση τους με αφορμή το γεγονός αυτό και εξήγησε πως είναι καλοί φίλοι, υποστηρίζοντας πως ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ αγνός άνθρωπος, με δύσκολο παρελθόν.
Ο Μιχάλης Αεράκης είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Βασίλη είμαστε φίλοι. Έχει σχολιαστεί άδικα για εμένα. Ο Βασίλης είναι μία δυσεύρετη ψυχούλα. Είναι πολύ αγνός άνθρωπος, αληθινός όσο δεν πάει. Μεγάλωσε δύσκολα και τη δυσκολία και το παρελθόν του δεν το έχει ξεχάσει».





