Χρυσηίδα Γκαγκούτη: Ήμουν λίγο επιθετική με τα παιδάκια, τους έτρωγα το φαγητό

Μία νέα τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Χρυσηίδα Γκαγκούτη και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα θέματα που αντιμετώπισε σε μικρή ηλικία με το βάρος της.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη (23/06) και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει το χιούμορ στη ζωή της.
«Είμαι με τον Nerom, τον άνθρωπο που μου γράφει τα τραγούδια. Είμαστε τρία χρόνια μαζί με ένα μικρό διάλειμμα 6 μηνών. Στο διάστημα του χωρισμού έκανε τρυφερά πράγματα. Και οι δύο χωρίσαμε και οι δύο τα βρήκαμε», αποκάλυψε αρχικά για την προσωπική της ζωή.
«Εγώ είμαι από την Έδεσσα, αλλά μεγάλωσα στα Γιαννιτσά. Το πατρικό είναι στην Έδεσσα. Καταπιάνομαι κάθε φορά με κάτι άλλο. Ζω κάθε ημέρα σαν να αποτυγχάνω αύριο και ότι γυρνώ στο σπίτι στην Έδεσσα. Χάνομαι στα πολλά, αλλά μου αρέσει αυτό το χάος», ανέφερε ακόμα η Χρυσηίδα Γκαγκούτη.
«Το χιούμορ είναι μόνο άμυνα. Δεν διαχειρίζονται όλοι τον πόνο τους με αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι εύκολο να είσαι plus size ως παιδάκι και εγώ ανέκαθεν ήμουν έτσι. Καλλιεργείς άλλα κομμάτια στη συμπεριφορά σου, που θα μπορούσαν να γοητεύουν τον περίγυρο. Ακόμα και σε καυγά, θα τον τελειώσω με χιούμορ. Μπορεί να το χάσω όταν νιώθω προδομένη», δήλωσε η Χρυσηίδα Γκαγκούτη.
Παράλληλα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πήρε αποβολή στον παιδικό σταθμό.
«Πήρα αποβολή από τον παιδικό σταθμό. Από μικρό παιδί ήμουν πολύ αθυρόστομη. Οι γονείς μου έγιναν μικροί γονείς και έκανα και εγώ παρέα με τους φίλους τους. Με έπαιρναν στα μπουζούκια. Ήμουν λίγο επιθετική με τα παιδάκια. Τους έτρωγα το φαγητό και τα έβαζα ανάποδα στην τσουλήθρα.
Όταν με απείλησε η νηπιαγωγός ότι θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα μου, η αντίδρασή μου ήταν λίγο περίεργη. Της είπα ότι θα αυτό… τα αυτά. Το ήξερα», είπε χαρακτηριστικά.





