Χρήστος Αδαμόπουλος: Δεν σημαίνει πως εκτιμώ τα talent shows επειδή πήγα, το περιτύλιγμα τους δεν είναι ειλικρινές

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής Weekend Live αναφέρθηκε στα μουσικά talent shows και στον θεσμό της Eurovision.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος παραδέχθηκε αρχικά πως “η συμμετοχή στο talent show με βοήθησε γενικότερα όμως πρέπει να καταλάβουμε με αυτά τα shows ότι είναι πιο δύσκολα μετά που βγαίνεις. Εμένα μου βγήκε γιατί δεν περίμενα τίποτα ίσως, γι’ αυτό μου βγήκε”.
“Δεν σημαίνει ότι, επειδή ασχολήθηκα και πήγα, τα εκτιμώ και πολύ. Δεν τα εκτιμώ και πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι το περιτύλιγμα τους δεν είναι ειλικρινές. Αν γυρνούσα τον χρόνο, εννοείται πως θα ξαναπήγαινα”.
“Την σκέφτομαι την Eurovision, εκείνη δεν ξέρω αν με σκέφτεται. Θέλει ιδιαίτερα skills, προσωπικότητα και χαρακτήρα. Οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι που ‘χουμε στείλει ανά τα χρόνια δεν έχουν τίποτα από αυτά” συμπλήρωσε, επίσης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.





