Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε 5χρονο κορίτσι από κεραυνοβόλο σηψαιμία – Είχε στρεπτοκοκκική λοίμωξη

|
THESTIVAL TEAM

Ένα κοριτσάκι 5 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης από ταχείας εξέλιξης σηπτική καταπληξία σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της κλινικής.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, το άτυχο κοριτσάκι, το οποίο είχε μολυνθεί από στρεπτοκοκκική λοίμωξη τύπου Α, φοιτούσε σε νηπιαγωγείο της περιοχής της Ευκαρπίας.

Για το τραγικό περιστατικό έχει ενημερωθεί εγκαίρως ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα στελέχη του οποίου έχουν παράσχει ήδη τις ενδεδειγμένες επιδημιολογικές οδηγίες, καθώς και τις ενδεδειγμένες οδηγίες προφύλαξης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.