Θεσσαλονίκη: Οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ στις έρευνες για τον εντοπισμό 72χρονου που αγνοείται από τον Εύοσμο

|
THESTIVAL TEAM

Επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του 72χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν οι εθελοντές διασώστες του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού.

Ο Δημήτριος Κιοσές εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2026, από το σπίτι στο οποίο διέμενε προσωρινά επί της οδού Ιερομονάχου Ιωσηφίδη 34 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης προς άγνωστη κατεύθυνση και για άγνωστη αιτία. Έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ΟΦΚΑΘ, το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει συμπτώματα άνοιας, χωρίς επίσημη διάγνωση, για την οποία δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, γαλάζια μπλούζα και γκρι παπούτσια.

Όπως αναφέρει ο ΟΦΚΑΘ, ο 72χρονος φέρει μαζί του ;ένα καφέ τσαντάκι με έγγραφα ταυτοπροσωπίας, κλειδιά της οικίας του και το κινητό του τηλέφωνο, που τελευταίο σήμα έδωσε στις 30 Ιουνίου 2026 στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Αν εντοπίσετε οτιδήποτε καλέστε στο 100 η 10-65 η στο 6936806227 ΟΦΚΑΘ.