Θεσσαλονίκη: Από μία τροχιά η κυκλοφορία των συρμών σε τμήμα του μετρό – Κλειστός ο σταθμός στον ΟΣΕ

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Με προβλήματα πραγματοποιείται η κυκλοφορία του μετρό Θεσσαλονίκης από σήμερα νωρίς το πρωί.

Ειδικότερα, ο σταθμός στον ΟΣΕ παραμένει κλειστός λόγω τεχνικού ζητήματος ενώ από το σταθμό “Σιντριβάνι”  έως το σταθμό “Δημοκρατίας” η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της τροχιάς 2.

Η ενημέρωση από τη διαχειρίστρια εταιρεία αναφέρει:

“Ο σταθμός “Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός” παραμένει προσωρινά κλειστός λόγω τεχνικού ζητήματος. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από το σταθμό  “Νέα Ελβετία” έως το σταθμό “Σιντριβάνι” και στις δύο τροχιές.  Από το σταθμό “Σιντριβάνι”  έως το σταθμό “Δημοκρατίας” η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο μέσω της τροχιάς 2.”

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.