Ιπποκράτειο: Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αιμοδυναμικό τμήμα – Κανονικά η λειτουργία του νοσοκομείου

|
THESTIVAL TEAM

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του ηλεκτρικού υποσταθμού του Α’ Κτηρίου και όλες οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του νοσοκομείου, το έργο ήταν σημαντικό να πραγματοποιηθεί τόσο για την υποστήριξη της λειτουργίας του νέου Αιμοδυναμικού Τμήματος που θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες όσο και για τη συνολική δραστηριότητα του Α’ Κτηρίου. “Αποτέλεσε ένα πολύπλοκο εγχείρημα για το οποίο απαιτήθηκε πολλές εβδομάδες νωρίτερα, σχεδιασμός και προγραμματισμός μεταξύ πολλών εμπλεκόμενων υπηρεσιών και τμημάτων”, επισημαίνεται.

Η διοίκηση του νοσοκομείου εκφράζει τις ευχαριστίες της για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου. Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Ευχαριστούμε θερμά την επικεφαλής του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ στη Βόρεια Ελλαδα Τζίνα Λεπτοκαρίδου-Λακασά, για τον προγραμματισμό και την επικοινωνία με τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της πόλης αλλά και για το συνολικό συντονισμό της μεταφοράς μεγάλου μέρους των εφημεριών του Ιπποκράτειου στα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συνεχή υποστήριξη τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Τσαλικάκη Δημήτρη ο οποίος τη δύσκολη ημέρα της εφημερίας, αφενός επέβλεπε δια ζώσης τη διαδικασία της αντικατάστασης του σταθμού και αφετέρου την εξέλιξη της εφημερίας στα υπόλοιπα Νοσοκομεία.
Ευχαριστούμε για την πολύ σημαντική συνδρομή τους, τις Διοικήσεις και τους εργαζόμενους των Νοσοκομείων: Άγιος Δημήτριος, Άγιος Παύλος, Γεννηματάς, Παπαγεωργίου. Ευχαριστούμε και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τις πολύτιμες προσπάθειές τους την ημέρα της εφημερίας. Απέδειξαν όλοι τους για άλλη μια φορά, ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι παρόν και δείχνει τη δυναμική και την αλληλεγγύη του.
Ευχαριστούμε τις Κτιριακές Υποδομές για τη συνεχή υποστήριξή τους στην επίβλεψη του έργου και για την παρουσία του συνεργάτη τους κ. Πουλιανίτη κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση του έργου της εγκατάστασης του υποσταθμού.
Αφήσαμε για το τέλος – όχι τυχαία – τις εκτενείς ευχαριστίες μας στο εξαιρετικό προσωπικό του Νοσοκομείου, χωρίς την βοήθεια των οποίων, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, η οποία με επικεφαλής τον κ.Τριανταφυλλίδη Γιώργο και τους συνεργάτες του εδώ και εβδομάδες σχεδίαζαν την υλοποίηση του project και ήταν συνεχώς παρόντες στο έργο, για την αποφυγή δυσλειτουργιών και βλαβών.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου, τον Διευθυντή κ. Ντούρο Βασίλη και τους συνεργάτες του (Ιατρικό, Νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό) για τον επιτυχημένο σχεδιασμό και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για την ολοκλήρωση της εφημερίας υπό δύσκολες συνθήκες. Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής κ.Παντελίδου Ελένη, τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τα πληρώματα των ασθενοφόρων για το συντονισμό και τις συνεχείς διακομιδές που πραγματοποίησαν την ημέρα της εφημερίας. Ευχαριστούμε για το υποστηρικτικό τους έργο τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καμπαρούδη Απόστολο και τη Διευθύντρια Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Χατζηβασιλείου Δέσποινα. Ευχαριστούμε το σύνολο του προσωπικού μας που μετακινήθηκε και κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη εφημερία στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που τυχόν προκλήθηκε τις ημέρες αυτές λόγω της αναστολής λειτουργίας τμημάτων του Νοσοκομείου. Ήταν ένα προαπαιτούμενο έργο για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του νέου Αιμοδυναμικού Τμήματος του Νοσοκομείου που θα βρίσκεται στη διάθεση όλων των συμπολιτών μας”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.