Αχαΐα: Καθηγητές γυμνασίου ξέχασαν δύο μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν – Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11.05.2025) στην Αχαΐα, όπου ξέχασαν 2 μαθήτριες -που ταξίδευαν με το σχολείο τους για Θεσσαλονίκη- σε κατάστημα εστίασης.

Οι δύο μαθήτριες γυμνασίου συμμετείχαν σε ολιγοήμερη εκδρομή με το σχολείο τους, με προορισμό την Θεσσαλονίκη, είχαν κατέβει από το σχολικό λεωφορείο σε κατάστημα εστίασης προκειμένου να προμηθευτούν νερό, σνακ και ό,τι άλλο απαραίτητο για το ταξίδι.

Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια, τα οποία όταν συνειδητοποίησαν τι έγινε, τρομοκρατήθηκαν.

Αμέσως οι δύο ανήλικες επιχείρησαν να καλέσουν τους γονείς και τους καθηγητές τους για να τους ενημερώσουν για το περιστατικό, ωστόσο οι γονείς αλλά και οι καθηγητές δεν απάντησαν άμεσα στις κλήσεις τους.

Από την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου είχαν ήδη περάσει περίπου 45 λεπτά.

Τα κορίτσια κατάφεραν να καλέσουν στο κινητό τηλέφωνο μίας συμμαθήτριάς της, η οποία ενημέρωσε τον οδηγό και τους εκπαιδευτικούς και ευτυχώς το λεωφορείο επέστρεψε στο κατάστημα και πήρε τις μαθήτριες, οι οποίες ήταν καλά στην υγεία τους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.