Ουκρανία: Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Βουλής στο πλευρό του Ζελένσκι

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ουκρανικής Βουλής εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον πρόεδρο της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά τη σφοδρή σύγκρουσή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

«Ο πρόεδρος Ζελένσκι έχει δίκιο. Ειρήνη χωρίς εγγυήσεις δεν είναι δυνατή», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ντενίς Σμίχαλ με ανάρτηση στο X.

Ο Ρουσλάν Στεφαντσούκ, πρόεδρος του κοινοβουλίου, πρόσθεσε: «ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να ξεχνά ότι σε αυτόν τον πόλεμο η Ρωσία είναι ο επιτιθέμενος και η Ουκρανία είναι το θύμα της επιθετικότητας».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.