Καλαμαριά: Βανδάλισαν προεκλογικό υλικό του Γιάννη Δαρδαμανέλη (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε προεκλογικές αφίσες του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα σημεία όπου έδρασαν οι βάνδαλοι υπήρχαν και αφίσες άλλων υποψηφίων, οι οποίες παρέμειναν άθικτες.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο κ. Δαρδαμανέλης:

«Όσες αφίσες κι αν καταστρέψετε το έργο της διοίκησης μας δεν θα καταφέρετε να το σβήσετε.

Οι παλαιοκομματικές πρακτικές επέστρεψαν στην Καλαμαριά. Άγνωστοι ή όχι; Κατέστρεψαν πλακάτ της Γενιάς Δημιουργίας. Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν και δυστυχώς κάποιοι τώρα θυμήθηκαν την Καλαμαριά. Δεν μας πτοεί τίποτα. Η πολιτική ορισμένων είναι η καταστροφή και αυτή είναι η αισθητική τους. Οι Καλαμαριώτες δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να καταστρέψει την Καλαμαριά. Οι δημότες έχουν αποφασίσει από το 2019. Η παράταξη μας έχει σοβαρό πρόγραμμα για την Καλαμαριά του 2030 και αυτό θα υλοποιήσει όπως πράξαμε τη θητεία που πέρασε.

Να πέσουν οι τόνοι και οι αντιπαραθέσεις και να συζητήσουμε σε πολιτικό επίπεδο με επιχειρήματα και όχι με βανδαλισμούς.

Ας δείξουμε τον πολιτικό πολιτισμό μας και ας αφήσουμε τον κόσμο να αποφασίσει στις 8 Οκτώβρη για το ποιος είναι άξιος να διοικήσει αυτή την πόλη. Συνεχίζουμε σταθερά μαζί».

Να σημειωθεί πώς κάποιες παρατάξεις δεν έχουν τηρήσει τη συμφωνία για τον αριθμό πλακάτ στη διαπαραταξιακή του Δήμου και έχουν τοποθετήσει πολλά περισσότερα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.