Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η φύτευση των πρώτων αριών στην πλατεία Ελευθερίας – Δείτε βίντεο

Σε νέα φάση περνούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς ξεκίνησε η φύτευση των πρώτων δέντρων στον υπό διαμόρφωση χώρο.
«Πρωί πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. Ελπίζω και εύχομαι αυτά τα πολύ μεγάλα δέντρα να μεγαλώσουν μαζί με τα πλατάνια και να μας προσφέρουν το οξυγόνο τους. Όταν φυτεύουμε πολύ μεγάλα δέντρα πάντα έχω ένα χτυποκάρδι για την πορεία τους», ανέφερε στην ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης.
Πρόκειται για αριές που προέρχονται από την Ισπανία, δέντρα που αναμένεται να συμβάλουν καθοριστικά στη νέα εικόνα της πλατείας, προσφέροντας περισσότερο πράσινο και σκιά στο κέντρο της πόλης.
Δείτε βίντεο που ανήρτησε ο Πρόδρομος Νικηφορίδης





