Πέλλα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά χασίς, κοκαΐνη και ζυγαριές ακριβείας – Δείτε φωτο

Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 2 άνδρες ηλικίας 59 και 49 ετών για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι 2 προαναφερόμενοι άνδρες και σε έρευνα που έγινε σε 2 οικίες ιδιοκτησίας του ενός 59χρονου άνδρα σε περιοχές της Πέλλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 κιλών και 672 γραμμαρίων,
  • 5 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 275,17 γραμμαρίων,
  • 1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 6,3 γραμμαρίων,
  • 11 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης,
  • 1 περίστροφο κρότου,
  • 1 μαχαίρι,
  • 6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 1 μεταλλικός τρίφτης και
  • το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεύτερου 49χρονου σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 67 γραμμαρίων, 1 μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Κατασχέθηκε επίσης το όχημα του ενός εκ των 2 συλληφθέντων, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.